fbpx

Weimarstraat 443 in Den Haag

weimarstraat 443
weimarstraat 443 woonkamer
weimarstraat 443 gang

VERHUUR

Zeer ruime 3/4 kamer portiekwoning op de 1e etage in het gezellige Valkenboskwartier. De woning heeft een prachtig uitzicht op de Valkenboskade en aan de voorkant op het rustige deel van de Weimarstraat.

Deze sfeervolle woning ligt op loopafstand van de winkels aan de Weimarstraat en de Fahrenheitstraat en scholen, restaurants, horeca, uitvalswegen en openbaar vervoer zijn in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Het centrum is met slechts 10 minuten het strand met 15 minuten fietsen te bereiken.

De entree van de woning is in een keurig onderhouden open portiek op de eerste etage. Binnenkomst in de gang geeft toegang naar de ruime woonkamer en suite met aparte eetkamer (met schouw), een van de twee slaapkamers, een moderne keuken (met magnetron, oven, koelkast, vaatwasser en inductiekookplaat), moderne badkamer (met wastafel en bad) en het toilet.

De tweede slaapkamer is via de keuken en de eerste slaapkamer te bereiken en het balkon aan de achterzijde van de woning kan betreden worden via de keuken.

Via het balkon kan men naar het CV-hok dat van de woning is gescheiden waar tevens een opstelling is voor de wasmachine en de droger.

weimarstraat 443
weimarstraat 443
weimarstraat 443
weimarstraat 443
weimarstraat 443
weimarstraat 443

KENMERKEN

Huurprijs € 1.485 per maand (gemeubileerd, inclusief servicekosten)
Woonoppervlakte 95 m²
2 slaapkamers
Voorzieningen | Balkon met bergruimte, badkamer met bad en douche, apart toilet
Energielabel C

AANKOOP

De woning is samen met ander vastgoed aangekocht op de vastgoedveiling van Den Haag.

Op de veiling kopen is een aparte tak van sport waar veel bij komt kijken om zonder de woning te kunnen bezichtigen toch een goed beeld te krijgen van de potentie en de valkuilen van een woning. Als voor ons alles duidelijk is en we een goed beeld hebben gevormd bieden we voor en samen met potentiële kopers op de woning.

Wordt de woning gegund dan handelen we alle zaken af tot en met de uiteindelijke overdracht bij de notaris.

RENOVATIE

De woning is kadastraal en bouwtechnisch gesplitst.

Alle bestaande voorzieningen zoals de parketvloer en de keuken zijn volledig in ere hersteld om het bestaande karakter van de woning te behouden en om kosten te besparen en tegelijkertijd een maximaal resultaat te behalen.

De elektrische installatie is uitgebreid naar 3 fasen, de keuken voorzien van inductie koken en de badkamer volledig vernieuwd.

Voor uw huurwoning dient u zelf een inboedelverzekering af te sluiten. Ook u kunt dan gebruik maken van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

De woning wordt tijdens de verhuurperiode beheerd door De Heren van Beheer. Zij dragen zorg voor:

  • huurincasso
  • financiële administratie van huur, borg, verbruik van gas, water en elektra e.d.
  • voor- en eindinspectie
  • verrekening en herstel van schade
  • aanspreekpunt bij storing, calamiteiten, etc.
  • klein- en groot onderhoud
Top