fbpx

Wagenborgerweg 54 in Nieuwolda

wagenborgerweg 51 nieuwolda
carpe diem wagenborgerweg 51 nieuwolda
entree wagenborgerweg 51 nieuwolda

AANKOOP

Fraai op een hoek gelegen Jugendstil RENTENIERSVILLA uit de jaren 20 van de vorige eeuw voorzien van inpandige garage en tuin rondom.

Deze karakteristieke villa draagt de naam “CARPE DIEM” en is een toonbeeld van de boerenwelvaart in de graanrepubliek in het begin van de vorige eeuw. De fraaie Jugendstil bouwstijl is op diverse plekken in deze statige renteniersvilla terug te vinden, prachtige glas in lood bovenramen en sierlijk Jugendstil tegelwerk in de vestibule en centrale hal.

In een groot deel van deze villa is ontzettend veel werk verzet om de pracht van weleer te combineren met de gemakken en luxe van nu. Onder anderen de nieuw aangelegde vloerverwarming en de moderne keuken en badkamer maakt dat genieten van hedendaags comfort in een karakteristiek en statig jasje deze villa typeert.

glas-in-lood wagenborgerweg 51 nieuwolda
entree wagenborgerweg 51 nieuwolda
woonkamer wagenborgerweg 51 nieuwolda

Midden in het weidse landschap van Oldambt ligt het veelzijdige dorp Nieuwolda. Prachtige wandel- en fietsroutes omringen het dorp en brengen ongekende stukjes natuur in beeld. Via een ‘Hoogholtje’ steek je het Termunterzijldiep over waar de watersport hoog in het vaandel staat. De stilte ervaren vanuit een kano en zo oog in oog komen te staan met de imposante Oldambster boerderijen geeft een extra dimensie. Deze waterweg verbindt het Oldambtmeer met de Waddenzee en is bereikbaar vanuit de haven.

Het dorp Nieuwolda heeft ruim 1100 inwoners en ademt een vriendelijke plattelandssfeer uit. Het dorp heeft een bibliotheek, een basisschool en een gezellig dorpshuis. Voor de eerste levensbehoeften kunt u bij de recentelijk gerenoveerde supermarkt terecht. Binnen een straal van 10 km liggen de plaatsen Winschoten en Delfzijl, waar onder andere volop keuze is uit diverse middelbare scholen.

wagenborgerweg 51 nieuwolda
omgeving wagenborgerweg 51 nieuwolda
wagenborgerweg 51 nieuwolda

Via de hoofdingang komt u binnen in de vestibule van 5 m² met dubbele klapdeuren voorzien van geslepen glas. De klapdeuren leiden naar een ruime en zeer stijlvolle centrale hal van 16 m² met bordestrap en Jugendstil tegellambrisering. Vanuit de centrale hal komt u in een ruime kamer met open keuken. De kamer en suite van 46 m² beschikt over twee prachtige marmeren schouwen en fraai glas in lood.

Door de weggebroken muur komt u vanuit de kamer in de recent gerenoveerde keuken van 17 m² met zo goed als nieuwe luxe inbouwkeuken met kookeiland en kastenwand. Via een deur in de keuken komt u terug in de fraaie centrale hal die eveneens toegang biedt tot een slaapkamer van 19 m² en een achter gang van 6 m². De achtergang biedt toegang tot de gerenoveerde kelder/souterain van 100m2 en een nieuwe badkamer van 4,6 m² met regendouche en toilet.

entree wagenborgerweg 51 nieuwolda
keuken wagenborgerweg 51 nieuwolda
hal wagenborgerweg 51 nieuwolda

Via de bordestrap voorzien van fraai houtsnijwerk komt u op de overloop van 18 m². De overloop biedt toegang tot een eenvoudige badkamer van 7 m²met douche en 2e toilet, drie slaapkamers van 14,5, 20 en 14 m² en 2 zolders van 9 en 50 m² waarvan de laatste is voorzien van een kleine personeelskamer met toegang tot het balkon.

badkamer wagenborgerweg 51 nieuwolda
trappenhuis wagenborgerweg 51 nieuwolda
balkon wagenborgerweg 51 nieuwolda

Goed om te weten:

– Bijzonder en zeer stijlvol woonhuis.
– De villa is recent geschilderd.
– Er is de laatste jaren c.a. € 150.000,- aan het huis besteed.
– Elektra op de begane grond zeer recent volledig vernieuwd.
– Recent nieuwe meterkast geplaatst.
– Begane grond geheel voorzien van geïsoleerde vloeren met vloerverwarming.
– Grotendeels voorzien van dubbele beglazing waarvan een gedeelte HR++.
– Door de grote bergzolder eenvoudig meer woonruimte te creëren.
– Begane grond grotendeels voorzien van zeer recente gelegde visgraat pvc-vloer.
– De muren op de begane grond grotendeels geïsoleerd.
– Nieuwe CV-ketel uit 2021.
– Zeer recent gerenoveerde/vernieuwde keuken.
– Zeer recent gerenoveerde/vernieuwde badkamer.
– De villa is op enkele autominuten van de A7 richting Groningen en Bad Nieuweschans gelegen.

plattegrond kelder wagenborgerweg 51 nieuwolda
plattegrond eerste etage wagenborgerweg 51 nieuwolda
plattegrond tweede etage wagenborgerweg 51 nieuwolda

De financiering van deze woning is verzorgd door de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top