fbpx

Gasthuisstraat 43 in Oirschot

gasthuisstraat 43
gasthuisstraat 43
gasthuisstraat 43

AANKOOP

In het karakteristieke centrum van Oirschot gelegen gelijkvloers 3-kamerappartement met twee ruime slaapkamers en fraai zicht op de Oirschotse kerktoren. Dit appartement ligt op de eerste verdieping en beschikt over een eigen privacy biedend dakterras op het noordoosten en een vrijstaande stenen berging.

De woning ligt in het centrum van Oirschot op loopafstand van de monumentale markt van Oirschot met zijn vele gezellige terrassen en nabij het winkelcentrum ‘De Loop’.
Oirschot heeft een goede ligging en ontsluiting ten opzichte van Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Verder liggen rondom Oirschot prachtige natuurgebieden met diverse fiets- en wandelroutes.

De woning is gelegen in een straat met volwassen beplanting en in het karaktervolle centrum van Oirschot met op loopafstand van de gezellige monumentale markt met zijn vele terrassen en voorzieningen. Ook het winkelcentrum ‘De Loop’ en enkele basisscholen bevinden zich hier niet ver vandaan. Op openbaar terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid te vinden, zowel aan de voor- als achterzijde van de woning. Oirschot heeft een goede ligging en ontsluiting ten opzichte van Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

gasthuisstraat 43
gasthuisstraat 43
gasthuisstraat 43

De woning met drie verdiepingen, welke volledig gerenoveerd zal worden heeft een prettige indeling.

Op de begane grond bevindt zich het trappenhuis, welke gedeeld wordt met het naastgelegen appartement. Ook is op de begane grond een eigen stenen berging met elektra.

Op de eerste verdieping is de hal met garderobe, de woonkamer en de meterkast met voldoende groepen en aardlekvoorzieningen. De woonkamer heeft een ruime trapkast en is verdeeld in een eet- en zitgedeelte en biedt toegang tot de keuken en een portaal. Omdat de keuken halfopen is geeft dit een ruime sfeer aan de woonkamer.

Het terras van circa 22 m2, dat ook op de eerste verdieping ligt, is gelegen op het noordoosten en is voorzien van terrastegels.

Een portaal biedt toegang tot de trapopgang naar de zolderverdieping met twee slaapkamers, een bergruimte en de badkamer. Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een dakkapel. De zeer praktische bergruimte kan eventueel gebruikt worden als wasruimte.

Er is ook een bergzolder welke via een vlizotrap bereikbaar is. Op deze bergzolder bevindt zich de opstelplaats van de HR-combiketel.

Achter het appartementencomplex bevindt zich een stenen berging, voorzien van elektra.

gasthuisstraat 43
gasthuisstraat 43
gasthuisstraat 43

Algemeen:
– Servicekosten bedragen ca. € 86,- per maand
– Bouwjaar ca. 1986
– Inhoud ca. 270 m³, gebruiksoppervlakte wonen ca. 80 m², dakterras ca. 22 m² en externe bergruimte ca. 5 m²
– Centrale verwarming en warm water middels HR combiketel (type Vaillant)
– Gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas
– Woning is voorzien van mechanische ventilatie: keuken, badkamer en toiletruimte
– Woning heeft een volledig isolatiepakket.
– Betonnen vloeren
– Ruim voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein aan voor- en achterzijde woning

gasthuisstraat 43
gasthuisstraat 43

De financiering van dit appartement is verzorgd door de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top