fbpx

Buenos Aireshof 43 in Den Haag

buenos aireshof 43
buenos aireshof 43
buenos aireshof 43

TE KOOP

Warm, ruim, licht en speels zijn de belangrijkste benamingen voor deze bijzondere woning. Met drie verdiepingen, de ingang op de begane grond en de woonkamer op de eerste etage is deze woning zeker bijzonder te noemen en daarom ook zeker het bekijken waard. Deze woning heeft drie grote slaapkamers, een lang balkon én een dakterras op het zuiden.

Het Buenos Aireshof is een rustige plek waar kinderen de deur uit kunnen lopen en vrij kunnen spelen aangezien er geen auto’s het hofje in kunnen. Daarnaast ligt het op loopafstand van een groot park en zijn er in de wijk veel kleine speeltuintjes e.d., winkelcentra, sportfaciliteiten, scholen en zelfs de dierenarts zit om de hoek. Ook de haltes van het openbaar vervoer zijn op loopafstand en het is met de auto slechts een paar kilometer rijden naar de snelwegen A4 en A13. Parkeren is gratis in de hele wijk en er is geen tekort aan parkeerplaatsen. Met de fiets, e-bike of scooter is zowel het centrum van Den Haag, Delft en het strand binnen 15 minuten aan te rijden.

buenos aireshof 43
buenos aireshof 43
buenos aireshof 43

Voor de entree van de woning is een smalle voortuin welke direct aan het verkeersvrije hofje grenst. Achter de entree bevindt zich een ruime hal welke toegang geeft tot het toilet en de gang. Via de gang komt u in de twee slaapkamers op de begane grond, de badkamer, de inpandige berging, de meterkast en kunt u met de trap naar de eerste verdieping. De grote slaapkamer geeft tevens toegang tot de tweede (grote) inpandige berging, met wasmachineaansluiting. Deze berging is ook via de voorzijde van de woning toegankelijk.

buenos aireshof 43
buenos aireshof 43
buenos aireshof 43

De kleine slaapkamer zou ook prima gebruikt kunnen worden als ruimte voor thuiswerken en de grote slaapkamer kan zelfs als zakelijke praktijkruimte gebruikt worden aangezien deze over een eigen toegang aan de buitenzijde van de woning kan beschikken.

buenos aireshof 43
buenos aireshof 43
buenos aireshof

Doordat de woonkamer zich op de eerste verdieping bevindt hoefden er nergens wanden geplaatst te worden en is de volledige verdieping benut voor de woonkamer samen met de open keuken. Aan de buitenzijde is over nagenoeg de gehele lengte van de woonkamer een balkon. Maar liefst vier kiepkanteldeuren, die voor veel licht zorgen in de woning, geven toegang tot het lange balkon aan de voorzijde.

De keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, koel-/ vriescombinatie, vaatwasmachine en combi-oven, is in een hoekopstelling geplaatst. Hierdoor is de ruimte vrij te benutten en kan er gevarieerd worden met de opstelling van het meubilair.

buenos aireshof 43
buenos aireshof 43
buenos aireshof 43

Via de open trap in de woonkamer komt u op de overloop. Vanuit hier heeft u toegang tot het ruime dakterras en de derde slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een eigen badkamer met daarin een douche, toilet en wastafel.

In lijn met de andere etages hebben de slaapkamer en de overloop een kiep-/kantelraam van vloer tot aan plafond waardoor ook deze ruimtes vanuit buiten prettig en sfeervol verlicht worden.

buenos aireshof 43
buenos aireshof 43
buenos aireshof 43

Het dakterras ligt op het zuiden waardoor u maximaal van de zon en de omgeving kunt genieten.

buenos aireshof
buenos aireshof
buenos aireshof

Algemeen:

– Bouwjaar 2004
– Inhoud ca. 420 m³, woonoppervlakte ca. 149 m², dakterras ca. 40 m² en inpandige bergruimte ca. 7 m² 149 m² (NEN 2580)
– Perceeloppervlak 103 m²
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming
– Gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas
– Energielabel A
– Woning is voorzien van mechanische ventilatie: keuken, badkamer en toiletruimte
– 3 slaapkamers
– Voldoende ruimte voor werken aan huis
– Erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht
– Oplevering in overleg

buenos aireshof 43
buenos aireshof 43
buenos aireshof 43

Bent u ook op zoek naar hypotheekadvies? Neem gerust contact op met de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert namelijk altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Ook u kunt gebruik maken van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top