Pararius Funda

Jan Bronnerstraat 105 in Den Haag

Jan Bronnerstraat 105
Jan Bronnerstraat 105 keuken
Jan Bronnerstraat 105 uitzicht

VERKOCHT

Omschrijving

Op de 1e verdieping gelegen 4-kamer appartement met veel ruimte en parkeergarage!
Het gebouw is voorzien van een lift en de centrale hal kan van binnen geopend worden met elektrische deuropeners (1 druk op de knop).

Na de voordeur volgt de vierkante hal met toegang tot de riante woonkamer. De woonkamer is rechthoekig en verbonden met de half open keuken wat voor veel gemak zorgt. Door de grote ramen in de woonkamer en de ramen in de keuken is hier veel licht. De muren zijn strak en de vloer is van marmer.

De half open keuken is hoogwaardig afgewerkt, met een marmeren vloer en een granieten keukenblad, ruim en voorzien van diverse apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, semi dubbele spoelbak en veel bergruimte. Tevens biedt de keuken toegang tot het balkon.

Er is een luxe, mooi afgewerkte badkamer met alle voorzieningen waaronder een aparte douche, ligbad en wasbak en er is een aparte toilet welke met natuursteen is betegeld. Er is een aparte opstelplaats voor de wasmachine en droger zodat hier geen ruimte in de badkamer voor hoeft te worden opgeofferd.

Aan de achterzijde is 1 van de 3 slaapkamers. De 2 andere grote slaapkamers bevinden zich aan de voorkant van de woning.

Behalve de privé parkeergarage is er ook een parkeerterrein dat alleen gebruikt mag worden door de eigenaren van de appartementen waar 105 in gelegen is.

Top