fbpx

Delflandstraat 62 in Nootdorp

delflandstraat 62
delflandstraat 62 woonkamer
delflandstraat 62 keuken

AANKOOP

Deze charmante voormalig verhuurde gemeentewoning uit de jaren 60 waar sinds de bouw niets aan veranderd was werd gegund via gemeente Pijnacker-Nootdorp en aangeprezen als kluswoning.

Aandachtspunten lagen op de regels en procedures van de inschrijving, asbest-, ouderdoms- en niet-zelfbewoningsclausules,  en ook op de mogelijkheden met betrekking tot totaalrenovatie en dakopbouw.

VERBOUWING

Er is niets dat aan deze woning niet gemoderniseerd werd.

Nieuwe CV-installatie, nieuwe elektra, nieuw leidingwerk waarbij alles in de muren wordt gefreesd, een nieuwe badkamer met bad en douche, twee nieuwe toiletten, een nieuwe open keuken, hardhouten vloeren, een nieuwe tuin met vlonder, mechanische ventilatie, ingebouwde wasmachine en droger en als kers op de taart een extra etage door middel van een dakopbouw en dakkapel bereikbaar via een nieuwe vaste trap in de woning.

De financiering voor deze kluswoning is verzorgd door de Erkend Hypotheekadviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag, duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top