fbpx

Huijgenspark 20 in Den Haag

huijgenspark 20 den haag
huijgenspark 20 den haag
huijgenspark 20 den haag

VERKOCHT

Zeer bijzondere hoekwoning bestaande uit 3 etages met op iedere verdieping vrij uitzicht over het sfeervolle Huijgenspark.

Het Huijgenspark is gelegen in het hartje van Den Haag, op loopafstand van het bruisende centrum oftewel direct in de omgeving van restaurants, uitgaansgelegenheden, het winkelcentrum, bioscopen, etc. Het ligt tevens in de buurt van station Hollands Spoor waar diverse tram-, trein- en buslijnen worden aangeboden en via de bekende Utrechtse Baan is de snelweg ook vrij vlot te bereiken.

De woning is in 2016 gerenoveerd en beschikt daardoor over een vernieuwd leidingwerk. Mocht u de woning willen aanpassen aan uw eigen voorkeuren, door het eventueel vernieuwen van de badkamer en/of de keuken, en zou u welke faciliteiten dan ook nog op zolder wensen dan is dat relatief eenvoudig te realiseren.

Alle etages zijn ongeveer 32 m2 en zeer effectief te benutten. De gevel is niet geïsoleerd, maar dit is eenvoudig van binnenuit te realiseren. Samen met het eventueel vervangen van ramen kan hier subsidie voor worden aangevraagd. Ook geldverstrekkers bieden aanvullende financieringsmogelijkheden voor energiebesparende maatregelen. Uw financieel adviseur kan u hier meer over vertellen.

huijgenspark 20 den haag
huijgenspark 20 den haag
huijgenspark 20 den haag

De entree op de begane grond geeft toegang tot de trap naar de eerste etage. Hier bevindt zich de woonkamer met open woonkeuken. Door er één grote ruimte van te maken is een bijzondere knusse sfeer ontstaan die dit huis zo bijzonder maakt. De keuken is van alle vanzelfsprekende gemakken voorzien en door de vele ramen is de ruimte erg licht en bijzonder gezellig.

Op de eerste etage is een open spiltrap naar de tweede etage geplaatst om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten.

huijgenspark 20 den haag
huijgenspark 20 den haag
huijgenspark 20 den haag

De tweede etage is nu ingericht als slaapkamer met een semi-open badkamer.

De badkamer is van alle gemakken voorzien zoals whirlpool en douchecabine met jets.

huijgenspark 20 den haag
huijgenspark 20 den haag
huijgenspark 20 den haag

De zolderetage is momenteel nog onbestemde ruimte, maar hier kan goed een slaapkamer of werkkamer van gemaakt worden. Ook omdat de muren nagenoeg recht lopen waardoor er nauwelijks ruimteverlies is. De zolder is nu bereikbaar via een vlizotrap, maar de spiltrap van de eerste zou eventueel doorgetrokken kunnen worden om de zolder eenvoudig toegankelijk te maken.

huijgenspark 20 den haag
huijgenspark 20 den haag
huijgenspark 20 den haag

Bent u ook op zoek naar hypotheekadvies? Neem gerust contact op met de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert namelijk altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top