fbpx

Willem Royaardsstraat 70 in Rijswijk

willem royaardsstraat 70 rijswijk
willem royaardsstraat 70 rijswijk
willem royaardsstraat 70 rijswijk

AANKOOP

Direct naast de altijd gezellige en druk bezochte winkelpromenade ‘In de Boogaard’ staan divers appartementencomplexen uit de jaren zestig. 

De gehele wijk heeft een goed verzorgde, groene uitstraling en de woningen en appartementen in de omgeving worden goed onderhouden.

Alles is op ruime afstand van elkaar gebouwd het geen voor een prettige lichtinval, ruime uitkijk en goede gezonde woonsfeer zorgt.

willem royaardsstraat 70 rijswijk
willem royaardsstraat 70 rijswijk
willem royaardsstraat 70 rijswijk

Het appartementencomplex is op loopafstand van winkelcentrum ‘In de Bogaard’, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen A,A-12 en A-13 en op loopafstand van station Rijswijk.

Het apprtement is eind 2020 volledig gerenoveerd met daarbij een nieuwe keuken, badkamer, toilet, groepenkast en CV-combiketel.  Tevens is de gehele woning voorzien van laminaat en de keuken een PVC-vloer. De wanden en plafonds zijn allemaal opnieuw gestukt.

Entree middels gesloten hal met bellen- en brievenbussentableau. Via de lift/trappenhuis naar de 5e verdieping. Entree woning, gang, lichte woonkamer ca. 5.90 x 3.80. Twee slaapkamers respectievelijk 4.00 x 3.85 en 3.00 x 2.55 met toegang tot het balkon ca. 3.00 x 1.40. Dichte keuken met diverse inbouwapparatuur 3.10 x 1.80. Badkamer met douche en vaste wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Actieve VvE € 156,13
– Kelderberging in de onderbouw

willem royaardsstraat 70 rijswijk
willem royaardsstraat 70 rijswijk
willem royaardsstraat rijswijk

De financiering voor dit appartement is verzorgd door de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag, duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top