Pararius Funda

Blauwveen 3 in Wateringen

ongebonden makelaar blauwveen 3
ongebonden makelaar blauwveen 3
ongebonden makelaar blauwveen 3

AANKOOP

De Blauwveen 3 is een extreem goed onderhouden vrijstaande woning waar moeilijk iets op aan te merken viel. De woning kon direct betrokken worden, maar de indeling was niet optimaal. Gecombineerd met de hoge vraagprijs bleek hier moeilijk een koper voor te vinden.

Onze koper had toegang tot vakmensen tegen scherp tarief aangezien hij in de bouwsector een eigen bedrijf had. Met een uitstekende visie hoe de woning om te vormen tot een ruimte die wel geschikt was voor een gezin met twee kinderen en onderhandelingen op het scherpst van de snede hebben we tegen een zeer gunstig bod de woning kunnen overdragen aan de nieuwe eigenaren.

Met de verkoop van de eigen woning waarvan de overdracht drie maanden later plaatsvond heeft de koper ruimschoots de tijd gehad om de verbouwing keurig en tijdig uit te kunnen voeren en te verhuizen.

ongebonden makelaar blauwveen 3
ongebonden makelaar blauwveen 3
ongebonden makelaar blauwveen 3

VERZEKERINGEN

De financiering voor deze unieke vrijstaande woning is verzorgd door de Erkend Hypotheekadviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag, duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

HYPOTHEEK

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top