Pararius Funda

Beeklaan 347 A in Den Haag

Beeklaan 347A
Beeklaan 347A
Beeklaan 347A

VERKOCHT

RIANT MODERN DUBBEL BOVENHUIS

De Beeklaan 347A is gelegen in het gezellige dorpse, maar ook bruisende Regentessekwartier. Er zijn vele winkels, restaurants en andere horeca in de directe omgeving en openbaar vervoer en uitvalswegen direct om de hoek van de Laan van Meerdervoort. Het centrum is eenvoudig in 10 minuutjes te bereiken en het is ook slechts 10 minuten fietsen naar het strand.

Het is een mooi en luxe afgewerkt 4-kamer appartement met 3 slaapkamers met een oppervlakte van ongeveer 147 m2. Het appartement is in 2010 geheel gerenoveerd. De nieuwe keuken is voorzien van een 90 cm 5-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, combimagnetron en een grote koelkast. In de slaapkamers ligt vaste vloerbedekking, in de woonkamer mooi laminaat en in de keuken tegelwerk.

INDELING

Via de eigen voordeur en opgang ga je naar gang van de 1e etage. De gang geeft toegang tot het aparte toilet en de twee zeer grote slaapkamers met een eigen badkamer met ligbad en grote inloopdouche. Op de 2e etage bevindt zich een grote woonkamer met open keuken, een studeer-/logeerkamer, nog een apart toilet, een apart washok met wasmachine en droger en een groot balkon met vrij uitzicht.

Beeklaan 347A
Beeklaan 347A
Beeklaan 347A

BEHEER

De woning maakt onderdeel uit van een VvE. De VvE is geactiveerd en wordt beheerd door De Heren van Beheer.

Er wordt jaarlijks vergaderd, er wordt gestuurd op een meerjarenbegroting (MJB), er wordt op toegezien dat de reglementen worden nageleefd en ook de verzekeringsschades worden afgehandeld.

De VvE-verzekeringen zijn met laagste-prijs-garantie en hoogste dekking afgesloten bij Gratis Verzekerd.

Al met al een zeer compleet pakket aan diensten met als doel kostenbesparing en service. En dat is tegelijkertijd de achterliggende gedachte van het Kant & Klaar concept.

Top