fbpx

Beeklaan 347 A in Den Haag

Beeklaan 347A
Beeklaan 347A
Beeklaan 347A

VERKOCHT

RIANT MODERN DUBBEL BOVENHUIS

De Beeklaan 347A is gelegen in het gezellige dorpse, maar ook bruisende Regentessekwartier. Er zijn vele winkels, restaurants en andere horeca in de directe omgeving en openbaar vervoer en uitvalswegen direct om de hoek van de Laan van Meerdervoort. Het centrum is eenvoudig in 10 minuutjes te bereiken en het is ook slechts 10 minuten fietsen naar het strand.

Het is een mooi en luxe afgewerkt 4-kamer appartement met 3 slaapkamers met een oppervlakte van ongeveer 147 m2. Het appartement is in 2010 geheel gerenoveerd. De nieuwe keuken is voorzien van een 90 cm 5-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, combimagnetron en een grote koelkast. In de slaapkamers ligt vaste vloerbedekking, in de woonkamer mooi laminaat en in de keuken tegelwerk.

INDELING

Via de eigen voordeur en opgang ga je naar gang van de 1e etage. De gang geeft toegang tot het aparte toilet en de twee zeer grote slaapkamers met een eigen badkamer met ligbad en grote inloopdouche. Op de 2e etage bevindt zich een grote woonkamer met open keuken, een studeer-/logeerkamer, nog een apart toilet, een apart washok met wasmachine en droger en een groot balkon met vrij uitzicht.

Beeklaan 347A
Beeklaan 347A
Beeklaan 347A

Bent u ook op zoek naar hypotheekadvies? Neem gerust contact op met de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert namelijk altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Ook u kunt gebruik maken van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

De woning maakt onderdeel uit van een VvE. De VvE is geactiveerd en wordt beheerd door De Heren van Beheer.

Er wordt jaarlijks vergaderd, er wordt gestuurd op een meerjarenbegroting (MJB), er wordt op toegezien dat de reglementen worden nageleefd en ook de verzekeringsschades worden afgehandeld.

De VvE-verzekeringen zijn met laagste-prijs-garantie en hoogste dekking afgesloten bij Gratis Verzekerd.

Al met al een zeer compleet pakket aan diensten met als doel kostenbesparing en service. En dat is tegelijkertijd de achterliggende gedachte van het Kant & Klaar concept.

Top