fbpx

Oudemansstraat 290 in Den Haag

oudemansstraat 290
oudemansstraat 290 woonkamer

VERKOCHT

Sfeervolle 4-kamerwoning van ca. 75 m2 op de eerste etage gelegen in een doorgaande woonstraat met 3 slaapkamers, een balkon aan de achterzijde, centrale verwarming en dubbel glas.

De woning ligt zeer gunstig in de buurt van diverse winkelcentra (o.a. Lorentzplein, Megastores en Oud Rijswijk), openbaar vervoer, NS Station Hollands Spoor, scholen (o.a. Haagse Hoogeschool en ROC Mondriaan). Zowel het centrum als de snelweg zijn snel en goed bereikbaar.

De entree is op de eerste etage in een open portiek. Achter de voordeur is de gang met toegang tot alle ruimtes:

– de meterkast;
– grote slaapkamer;
– woonkamer;
– keuken met inbouwapparatuur en ingebouwde CV;
– kleine slaapkamer en;
– de badkamer met toilet.

De derde slaapkamer/eetkamer is bereikbaar via de woonkamer en het balkon aan de achterzijde is bereikbaar via de keuken.

KENMERKEN

Bijdrage VvE € 100 per maand
Portiekflat
Bouwjaar 1935
Beschermd stads- of dorpsgezicht
Energielabel D
Cv-ketel Remeha Tzerra (gas gestookt combiketel uit 2016, huur)

Bent u ook op zoek naar hypotheekadvies? Neem gerust contact op met de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert namelijk altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top