fbpx

De Blauwe Kreken Fase 2 in Poeldijk

de blauwe kreken fase 2

AANKOOP

Er komt een nieuw stukje Poeldijk bij: De Blauwe Kreken! Dit wordt een gezellige dorpse buurt met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa’s met in de directe omgeving veel openbaar groen en sfeervolle kreekjes.

De bouw vind plaats in fases, met in iedere fase andere woningtypes, waarbij in fase 2 een van onze klanten een zeer ruime eengezinswoning wist te bemachtigen.

de blauwe kreken fase 2

De nieuwbouwwoningen in Poeldijk zijn in trek!

Logisch, want met het strand om de hoek en voorzieningen dichtbij is het hier heerlijk wonen. De nieuwbouwhuizen die worden gebouwd worden van alle gemakken voorzien en natuurlijk duurzaam gebouwd.

Poeldijk zelf heeft nog een ouderwets dorps karakter, maar wel alle dagelijkse voorzieningen in de buurt en volop sport- en recreatiemogelijkheden en is daarmee een aantrekkelijk gebied voor jonge gezinnen.

de blauwe kreken fase 2

De financiering voor de aankoop en de verbouwing is verzorgd door de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag, duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top