fbpx

Hilversumsestraat 8F in Den Haag

Hilversumsestraat 8F Den Haag
Hilversumsestraat 8F Den Haag
Hilversumsestraat 8F Den Haag

VERKOCHT

De Hilversumsestraat 8F is een fijne driekamermaisonnette met berging in de wijk Rustenburg in Den Haag. Rustenburg is een sfeervolle buurt met karakter die voornamelijk uit koopwoningen bestaat. In de directe omgeving is van alles te vinden zoals binnenpleintjes, scholen, sportterreinen, winkelstraten, openbaar vervoer en zijn zowel de stranden van Scheveningen en Kijkduin, het Zuiderpark en het centrum binnen 15 minuten te bereiken.

Het appartement bestaat uit twee woonlagen (begane grond en 1e verdieping) en maakt onderdeel uit van een gebouw met 5 woonlagen.

Aan de voorzijde van de woning ligt een betegelde strook waarop de eigenaren planten en dergelijke mogen plaatsen en dus als een soort van voortuin fungeert.

Hilversumsestraat 8F Den Haag
Hilversumsestraat 8F Den Haag
Hilversumsestraat 8F Den Haag

Aan de achterkant ligt een zonnige tuin op het zuidoosten van ongeveer 30 m2 met daarin een berging van ongeveer 6 m2 die achterom te bereiken is. In de berging kunnen fietsen en scooters worden gestald, en om de draai van een scooter of fiets mogelijk te maken hebben de buren besloten ter hoogte van de berging tussen de twee tuinen geen schutting te plaatsen zodat de ‘verkeersruimte’ om de berging in en uit te gaan twee keer zo groot is geworden.

Hilversumsestraat 8F Den Haag
Hilversumsestraat 8F Den Haag
Hilversumsestraat 8F Den Haag

De begane grond is logisch ingedeeld met aan de achterzijde over de volle breedte de woonkamer met een achterpui die bijna volledig uit glas bestaat waardoor de woonkamer altijd fijn verlicht wordt en ruim aanvoelt. De hoekkeuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ruim zodat er voldoende opbergruimte mogelijk is en er gemakkelijk gekookt kan worden.

In de ruime gang is de toegang tot het toilet, de meterkast en de trap omhoog naar de eerste etage, de zogeheten slaapverdieping.

Op de eerste etage bevinden zich aan weerszijden van de ruime overloop twee slaapkamers die allebei voorzien zijn van grote ramen en daardoor genieten van veel lichtinval. Naast de badkamer is een ingebouwde kast en in de functionele badkamer bevindt zicht naast de douche en de wastafel tevens het tweede toilet en de aansluitingen voor de wasmachine.

Hilversumsestraat 8F Den Haag
Hilversumsestraat 8F Den Haag
Hilversumsestraat 8F Den Haag

Deze maisonnette is direct te betreden, maar u zal hem vanzelfsprekend naar uw hand willen zetten. De aansluitingen van de badkamer, keuken en toilet hoeven niet omgelegd te worden zodat deze eenvoudig vernieuwd kunnen worden en de CV-installatie is splinternieuw (01-2021). De buitengevel, inclusief de houten kozijnen en het glas zijn onderdeel van de VvE. Het onderhoud is altijd keurig uitgevoerd en daardoor is het pand in een zeer goede conditie.

Bent u op zoek naar een prettige goed onderhouden woonruimte met twee slaapkamers? Dan is het maken van een afspraak om deze woning te bezichtigen zeker de moeite waard.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1996
– Energielabel B
– Aan de achterzijde uitzicht op het sportveld
– Zonnige tuin met achterom
– Gehele woning voorzien van dubbele beglazing
– Elektra 7 groepen met aardlekschakelaar
– CV-ketel Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 A CW4 (01-2021)
– Buitenschilderwerk 2016
– Erfpacht eeuwigdurend, erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht
– Actieve VvE bijdrage € 68,04 per maand inclusief opstalverzekering
– Vanuit de bouw geheel geïsoleerd en voorzien van dubbelglas
– Oplevering per direct mogelijk
– In verband met het bouwjaar van de woning zal de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen.

Hilversumsestraat 8F Den Haag
Hilversumsestraat 8F Den Haag
Hilversumsestraat 8F Den Haag

Bent u ook op zoek naar hypotheekadvies? Neem gerust contact op met de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert namelijk altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Ook u kunt gebruik maken van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top