fbpx

Turfheuvel 11 in Best

ongebonden makelaar turfheuvel 11
ongebonden makelaar turfheuvel 11
ongebonden makelaar turfheuvel 11

AANKOOP

Deze royale 2-onder-1-kapwoning met praktijkruimte (voormalige garage) werd aangeboden als onlangs grotendeels gemoderniseerd, goed onderhouden en instapklaar. De woning bleek zeker gemoderniseerd te zijn, maar vertoonden ook veel kleine gebreken door achterstallig onderhoud en een amateuristisch bouw.

Alles bij elkaar opgeteld was de woning zeker niet instapklaar en gezien de toch wel grote investering om de woning op een uitmuntend niveau te krijgen ook niet de vraagprijs waard.

Daarom hebben we de verkoper bereid gevonden de vraagprijs zodanig te verlagen dat deze voor de koper interessant genoeg was om de woning aan te kopen en hier een nieuw paleisje van te maken.

De rustige kindvriendelijke wijk met alle gewenste voorzieningen nabij, het grote woonoppervlak van 166 m2, de ruime voor-en achtertuin en de mogelijkheid tot beroep aan huis maakten dit wel een buitenkans voor de kopers waar zij nog veel plezier aan zullen beleven.

ongebonden makelaar turfheuvel 11
ongebonden makelaar turfheuvel 11
ongebonden makelaar turfheuvel 11

De financiering voor deze gecombineerde woon- en bedrijfsruimte is verzorgd door de Erkend Hypotheekadviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag, duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top