fbpx

Schiedamseweg 222A in Rotterdam

schiedamseweg 222a
schiedamseweg 222a
schiedamseweg 222a

AANKOOP

Vendu Notarishuis

Een klant van ons wilde een woning kopen welke op de veiling werd aangeboden, maar had daar geen eigen middelen voor. Wel was hij in staat om de woning middels een hypotheek te financieren.  Maar omdat dat niet mogelijk is op de veiling (na de afslag dienen de koopsom en de kosten vrijwel direct voldaan te worden) hebben wij een belegger bereid gevonden de woning aan te kopen en deze in bezit te houden tot onze klant zijn financiering gereed zou hebben.

Voor onze klant was het een bekende woning waardoor wij dus niet het bekende risico hadden van het niet kunnen bezichtigen van de woning. Wel golden alle andere niet reguliere veilingsprocedures en reglementen die wij kennen waardoor we de verdere afhandeling in goede banen hebben kunnen leiden.

VERKOOP

Bekend maar niet eenvoudig

Voor onze belegger/verkoper was de koper al bekend wat het voor hem een vrij zekere deal was, maar voor ons geldt dat ook dan alle puntjes netjes op de i gezet dienen te worden.

De koopakte namens alle partijen deugdelijk opstellen, inspectie en levering, bij zowel de verkoper als de koper een duidelijk beeld scheppen van wat er staat te gebeuren en wat zij mogen verwachten en toto en met de notaris het gehele proces deugdelijk begeleiden.

Bent u ook op zoek naar hypotheekadvies? Neem gerust contact op met de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert namelijk altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top