fbpx

Reitzstraat 189 in Den Haag

woonkamer
balkon
woonkamer met balkon

VERKOCHT

Reitzstraat 189: Uniek 2-kamer appartement

In de levendige wijk Transvaal-Noord ligt een appartementencomplex dat uit twee gebouwen bestaat met daartussen een voor buitenstaanders verborgen grote gemeenschappelijke tuin.

Supermarkten, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand (minder dan 150 meter) en de Haagse Markt en het stadscentrum bevinden zich op enkele minuten fietsafstand.

Het ene gebouw van het appartementencomplex staat in de Kockstraat en het andere in de Reitzstraat. Zowel de entree van het afgesloten portiek aan de Kockstraat als aan de Reitzstraat geven toegang tot de gemeenschappelijke tuin, en dus ook het appartement aan de Reitzstraat 189.

De grote gemeenschappelijke tuin is sfeervol, rustig en goed onderhouden en beschikt zelfs over een overkapte buitenruimte om fietsen te stallen.

gemeenschappelijke tuin
gemeenschappelijke tuin
gemeenschappelijke tuin

Het appartement is in 2020 volledig gerenoveerd met luxe materialen en is klaar om direct in te wonen. Een (ingrijpende) verbouwing is absoluut niet nodig. De kasten in de keuken, de entree en de badkamer zijn allemaal speciaal voor dit appartement op maat gemaakt hetgeen het appartement een buitengewoon luxe gevoel geeft.

Aangezien er een woonkamer is en één slaapkamer is het zeer goed geschikt voor een alleenstaande of een stel. Het is natuurlijk ook mogelijk om een tweede slaapkamer te creëren voor een gezin met kind(eren).

keukenblad met gootsteen
open keuken
woonkamer met balkon

Het appartement heeft een vloeroppervlak van 60 m2 en is gelegen op de begane grond, met directe toegang tot de gemeenschappelijke tuin. In de mooie entree bevindt zich een, ook speciaal voor deze ruimte, op maat gemaakte houten kast.

De entree geeft toegang tot de grote slaapkamer met twee grote kasten en een inloopbadkamer met een grote douche, de woonkamer en het toilet. Het toilet is gescheiden van de badkamer. De douchekoppen en alle waterkranen zijn van roestvrij staal.

De woonkamer is ruim en kijkt uit op de open, volledig uitgeruste, goed ontworpen keuken. In de keuken zit de aansluiting van de wasmachine, een afzuigkap, ingebouwd gasfornuis, een vaatwasser en een oven. Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot een balkon, afgeschermd met bamboehout voor privacy.

entree en voordeur
gang naar woonkamer
gang
gang
bed in slaapkamer
kastenwand in slaapkamer
inloopdouche
open douche
spiegel in badkamer
toilet
open douche

Door het gehele appartement ligt een prachtige design betonvloer. De woonkamer is ideaal georiënteerd op het zuidoosten, met de hele dag zon door de woonkamer.

Het appartement heeft dubbele beglazing en is goed geïsoleerd, het is zelden nodig om de verwarming aan te zetten.

De VvE is actief en het pand is goed onderhouden en het appartement beschikt ook nog eens over een inpandige berging.

Bijzonderheden:

– Financiering met NHG mogelijk
– Eigendom (geen “erfpacht”)
– Bouwjaar 1976
– Elektra: 6 groepen, nieuw aangelegd in 2020
– Cv-installatie: cv-ketel (gas), 2020
– Energielabel B
– Actieve VvE bijdrage € 120 per maand
– In verband met het bouwjaar van de woning zal de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen

reitzstraat 189 plattegrond appartement
reitzstraat 189 plattegrond berging

Bent u ook op zoek naar hypotheekadvies? Neem gerust contact op met de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert namelijk altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Ook u kunt gebruik maken van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

De woning maakt onderdeel uit van een VvE. De VvE is geactiveerd en wordt beheerd door De Heren van Beheer.

Er wordt jaarlijks vergaderd, er wordt gestuurd op een meerjarenbegroting (MJB), er wordt op toegezien dat de reglementen worden nageleefd en ook de verzekeringsschades worden afgehandeld.

De VvE-verzekeringen zijn met laagste-prijs-garantie en hoogste dekking afgesloten bij Gratis Verzekerd.

Al met al een zeer compleet pakket aan diensten met als doel kostenbesparing en service. En dat is tegelijkertijd de achterliggende gedachte van het Kant & Klaar concept.

Top