fbpx

Beeklaan 347-349 in Den Haag

beeklaan-347-349
beeklaan 347-349

VERKOCHT

UNIEKE PARTERREWONING MET TUIN

Liefhebbers opgelet! In het karakteristieke Regentessekwartier ligt deze zeer bijzondere, energiezuinige 4-kamer dubbele parterrewoning met een oppervlakte van 190 m2 en een tuin van 60 m2. Deze zeer ruime en bijzondere woning zit boordevol luxe, karakter en mogelijkheden.

Het Regentessekwartier is een van de meest populaire wijken in Den Haag. Niet alleen ligt het heel centraal en zijn het centrum en de stranden van Scheveningen en Kijkduin eenvoudig en snel te bereiken, ook zijn er veel gewilde faciliteiten op loopafstand zoals de gezellige winkelstraten Weimarstraat, Fahrenheitstraat en Reinkenstraat waar van alles te vinden is zoals supermarkt, ijzerwarenhandel, cafés en restaurants, interieurwinkels, dierenspeciaalzaak, etc. en natuurlijk is zijn er ook diverse haltes van het openbaar vervoer vlakbij te vinden.

De woning betreft een door een architect en woningstyliste ontworpen bouwkundige samenvoeging van twee appartementen met woon- en winkelbestemming. De woning kan direct betrokken worden, maar biedt ook eindeloze mogelijkheden m.b.t aanpassing van de indeling en inrichting.

De huidige eigenaar heeft een unieke sfeer weten te creëren door het grote woonoppervlak ruim, creatief en tegelijkertijd knus in te delen. Een in de loop der jaren veel gehoorde opmerking van bezoekers is dan ook ‘zo bijzonder, dat verwacht je niet dat dat achter de pui verscholen ligt’.

beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349

De woning is niet alleen ruim, maar ook knus en ademt overal sfeer en gezelligheid en is van alle gemakken voorzien en, niet geheel onbelangrijk, volledig geïsoleerd en voorzien van maar liefst 19 zonnepanelen.

De binnentuin biedt zeer veel privacy aangezien deze aan twee zijden door de eigen woning is ingesloten.

Achter de buitendeur bevindt zich een hal welke toegang biedt tot de voordeur van de Beeklaan 349 en de voordeur van de daarboven gelegen woning, Beeklaan 349A.

De binnenkomst is in de voorkamer welke door 3 grote ramen aan de voorzijde van de woning van veel licht voorzien wordt. In de ramen die deels van melkglas voorzien zijn om inkijk te voorkomen zit ook nog glas-in-lood dat samen met de karakteristieke lambrisering die ‘mooie tijd van toen’ weerspiegelt.

beeklaan-347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349

De voorkamer is geschakeld aan de open eetkamer welke met feestjes, etentjes en spelletjes door zijn lange opzet en verhoogde uitvoering veel gezelligheid en sfeer biedt.

Op zijn beurt gaat de open eetkamer over in de ruime woonkamer. Aan het begin van de woonkamer is aan de linkerzijde toegang tot de open keuken en de badkamer met toilet en aan de rechterzijde toegang tot de tuin.

De  woonkamer is afgewerkt met duurzame materialen in een mooie combinatie van warme kleuren. De moderne keuken heeft veel opbergruimte en alle gewenste inbouwapparatuur van zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, grote staande oven en vaatwasmachine en biedt ruimte om een losse koel-/vriescombinatie te plaatsen.

beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349

In de gang, de overgang van de woonkamer naar het naastgelegen bijgetrokken appartement, bevindt zich een tweede toilet, de opstelplaats van de CV, een separate wasruimte en de toegang tot de slaapkamers op de begane grond.

De keurig onderhouden tuin is gelegen op het noordoosten, maar biedt in de zomer toch een groot deel van de dag om van de zon te genieten. Voor de echte wellnessgenieter is er een luxueuze jacuzzi en een heerlijke sauna welke 24 uur per dag klaar staan om in no time van een welverdiende ontspanning te kunnen genieten.

beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349

In verband met de gemengde bestemming is het ook heel goed mogelijk om binnen de huidige indeling een andere zelfstandige (zakelijke) werkruimte te maken. In het kader van ‘het nieuwe werken’ waarbij er veel meer thuis wordt gewerkt, leent deze woning zich ook perfect om er een kantoor-aan-huis van te maken zodat ook met thuis werken, werk en wonen van elkaar gescheiden zijn.

beeklaan 347-349

Bent u ook op zoek naar hypotheekadvies? Neem gerust contact op met de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert namelijk altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Ook u kunt gebruik maken van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

De woning maakt onderdeel uit van een VvE. De VvE is geactiveerd en wordt beheerd door De Heren van Beheer.

Er wordt jaarlijks vergaderd, er wordt gestuurd op een meerjarenbegroting (MJB), er wordt op toegezien dat de reglementen worden nageleefd en ook de verzekeringsschades worden afgehandeld.

De VvE-verzekeringen zijn met laagste-prijs-garantie en hoogste dekking afgesloten bij Gratis Verzekerd.

Al met al een zeer compleet pakket aan diensten met als doel kostenbesparing en service. En dat is tegelijkertijd de achterliggende gedachte van het Kant & Klaar concept.

Top