Pararius Funda

Beeklaan 347-349 in Den Haag

beeklaan 347-349
beeklaan 347-349

VERKOOP

UNIEKE PARTERREWONING MET TUIN

Liefhebbers opgelet! In het karakteristieke Regentessekwartier ligt deze zeer bijzondere 5-kamer semi-dubbele parterrewoning met een oppervlakte van meer dan 230 m2. Deze zeer ruime en bijzondere woning zit boordevol luxe, karakter en mogelijkheden.

Het betreft een door een architect en woningstyliste ontworpen bouwkundige samenvoeging van twee appartementen met woon- en winkelbestemming. De woning kan direct betrokken worden, maar biedt ook eindeloze mogelijkheden m.b.t aanpassing van de indeling en inrichting.

De huidige eigenaar heeft een unieke sfeer weten te creëren door het grote woonoppervlak ruim, creatief en tegelijkertijd knus in te delen. Een in de loop der jaren veel gehoorde opmerking van bezoekers is dan ook ‘zo bijzonder, dat verwacht je niet dat dat achter de pui verscholen ligt’.

beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349

De woning is niet alleen ruim, maar ook knus en ademt overal sfeer en gezelligheid en is van alle gemakken voorzien en de binnentuin biedt zeer veel privacy aangezien deze aan twee zijden door de eigen woning is ingesloten.

Achter de voordeur bevindt zich de entree welke toegang biedt tot de deuren van de Beeklaan 349 en de daarboven gelegen woning van de bovenburen (349A).

De binnenkomst is in de voorkamer welke door 3 grote ramen aan de voorzijde van de woning van veel licht voorzien wordt. In de ramen die deels van melkglas voorzien zijn om inkijk te voorkomen zit ook nog glas-in-lood dat samen met de karakteristieke lambrisering die ‘mooie tijd van toen’ weerspiegelt.

beeklaan 347-349

De voorkamer is geschakeld aan de open eetkamer welke met feestjes, etentjes en spelletjes door zijn lange opzet en verhoogde uitvoering veel gezelligheid en sfeer biedt.

Op zijn beurt gaat de open eetkamer over in de ruime woonkamer. Aan het begin van de woonkamer is aan de linkerzijde toegang tot de open keuken en de badkamer met toilet en aan de rechterzijde toegang tot de tuin.

De  woonkamer is afgewerkt met duurzame materialen in een mooie combinatie van wan witte en warme kleuren. De moderne keuken heeft veel opbergruimte en alle gewenste inbouwapparatuur van zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast, grote staande oven en vaatwasmachine.

beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349

In de gang, de overgang van de woonkamer naar het naastgelegen bijgetrokken appartement, bevind zich de ruimtebesparende open spiltrap naar de eerste etage, een tweede toilet, de opstelplaats van de CV, een separate wasruimte en de toegang tot de slaapkamer op de begane grond en de woon-/winkelruimte.

De keurig onderhouden tuin is gelegen op het noordoosten, maar biedt in de zomer toch een groot deel van de dag om van de zon te genieten. Voor de echte wellnessgenieter is er een luxueuze jacuzzi en een heerlijke sauna welke 24 uur per dag klaar staan om in no time van een welverdiende ontspanning te kunnen genieten.

beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349

De woon-/winkelruimte is nu in gebruik als kapperszaak, maar is in het verleden ook een slaapkamer geweest. Het heeft een dubbele bestemming en is dus eenvoudig naar een slaapkamer om te zetten. Maar het is ook heel goed mogelijk om van deze ruimte een andere zelfstandige zakelijke werkruimte te maken, zoals een kantoor waar klanten kunnen worden ontvangen, omdat deze ruimte ook een eigen ingang heeft vanaf de straatzijde. In het kader van ‘het nieuwe werken’ waarbij er veel meer thuis wordt gewerkt, leent deze ruimte zich ook perfect om er een kantoor-aan-huis van te maken zodat ook met thuis werken, werk en wonen van elkaar gescheiden zijn.

beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349

Via de spiltrap in de gang kom je op de eerste etage waar zich nog een grote slaapkamer bevindt met een eigen badkamer en in de slaapkamer een ruime vaste kastenwand en zeer bijzonder uitgevoerde jacuzzi.

beeklaan 347-349
beeklaan 347-349
beeklaan 347-349

BEHEER

De woning maakt onderdeel uit van een VvE. De VvE is geactiveerd en wordt beheerd door De Heren van Beheer.

Er wordt jaarlijks vergaderd, er wordt gestuurd op het meerjarenonderhoudsplan (MJOP), het huishoudelijk reglement wordt nageleefd en ook de verzekeringsschades worden afgehandeld.

De VvE-verzekeringen zijn met laagste-prijs-garantie en hoogste dekking afgesloten bij Gratis Verzekerd.

Al met al een zeer compleet pakket aan diensten met als doel kostenbesparing en service. En dat is tegelijkertijd de achterliggende gedachte van het Kant & Klaar concept.

Top