fbpx

Paganinihof 9 in Tilburg

paganinihof 9 tilburg
paganinihof 9 tilburg
paganinihof 9 in tilburg

TE KOOP

 

Vraagprijs € 325.000

De Paganinihof 9 in Tilburg is een functioneel opgezette eengezinswoning bestaande uit een begane grond, eerste etage en zolder in de wijk Stokhasselt.

De woning van 115 m2 heeft drie slaapkamers, een woonkamer met halfopen keuken, een badkamer met toilet, een apart toilet op de begane grond, een ruime woonzolder en een enorm grote tuin.

De woning is direct aan een park gelegen en heeft daardoor vrij uitzicht en in de directe omgeving zijn er nagenoeg altijd voldoende parkeerplaatsen.

paganinihof 9 in tilburg
paganinihof 9 in tilburg
paganinihof 9 in tilburg

In de fleurige voortuin bevindt zich de voordeur naar de hal met daarin de toilet, meterkast en voldoende ruimte voor jassen en schoenen.

De hal is op zijn beurt met een deur afgesloten van de woonkamer. De woonkamer heeft aan de achterzijde een halfopen keuken met een half eiland dat als werkblad dient en een keukenblok met in de keuken een vaatwasser, afzuigkap en 4-pits gaskookplaat.

paganinihof 9 in tilburg
paganinihof 9 in tilburg
paganinihof 9 in tilburg

In de woonkamer bevindt zich een open trap naar de overloop op de tweede verdieping welke met een deur is afgesloten om geluidsoverdracht van beneden naar boven te minimaliseren.

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de zolder. De badkamer is voorzien van een bad, badkamermeubel met dubbele spoelbak en spiegel en een toilet.

paganinihof 9 in tilburg
paganinihof 9 in tilburg

De zolder is keurig afgewerkt, het dak geïsoleerd, en is bijzonder ruim door de grote dakkapel over de gehele breedte welke ook voor veel lichtinval zorgt. Daardoor is de zolder prima te gebruiken als speelkamer, hobbykamer, slaapkamer, etc.

Daarnaast is er een aparte ruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en de CV-ketel die op deze manier goed bereikbaar is voor onderhoud.

paganinihof 9 in tilburg
paganinihof 9 in tilburg
paganinihof 9 in tilburg

De achtertuin is zowel via de keuken als via een deur in de achterste schutting bereikbaar. De tuin is meer dan 15 meter lang en om het hele jaar door van de tuin te kunnen genieten is de laatste vier meter van de tuin overkapt en sfeervol afgewerkt. De tuin is bestraat, maar ook op fraaie wijze voorzien van siervolle beplanting.

Omdat de tuin langgerekt is en op het westen ligt kan er lang van de zon worden genoten. Om de woning af te schermen van de zon zijn er zowel rolluiken op de etages als een zonnescherm voor het grote raam aan de achterzijde op de begane grond.

paganinihof 9 in tilburg
paganinihof 9 in tilburg
paganinihof 9 in tilburg

In de tuin staat een berging van bijna 4 m2. Aangezien de tuin ook achterom toegankelijk is kan de berging niet alleen gebruikt worden voor opslag of werkbank en gereedschap, maar ook bijzonder goed voor fietsen of een scooter.

De kindvriendelijke, rustige woonwijk waar veel gezinnen wonen is centraal gelegen.

De woning met vrij uitzicht ligt direct aan een park en in de directe nabijheid zijn veel voorzieningen te vinden zoals een sportcentrum, skatepark, tuincentrum, een speelbos, restaurants, natuurlijk een winkelcentrum en verschillende supermarkten, kortom te veel om op te noemen. Het centrum van Tilburg is zelfs met de fiets goed te bereiken.

Omdat de woning op de rand van Tilburg ligt zijn is ook het groene, luisterrijke buitengebied goe bereikbaar. Denk hierbij onder andere aan de Noorderplas, Buitengebied Noordwest, de Loonse- en Drunense Duinen en Het Blauwe Meer (recreatieplas).

De Paganihof ligt op minder dan 10 minuten van de ringweg Tilburg.

KENMERKEN

– Bouwjaar 1978
– Energielabel B
– Tuin op het westen (72 m2) met achterom
– CV-installatie: CV-ketel (gas) Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 (2019)
– Eigen grond
– Vrij parkeren
– Voldoende ruimte voor werken aan huis
– Juridische overdracht in overleg

paganinihof 9 in tilburg
paganinihof 9 tilburg
paganinihof 9 in tilburg

BEZICHTIGEN

Bent u geïnteresseerd in deze woning en zou u deze willen bezichtigen?
Neem dan direct contact op met de verkopende makelaar.

Michael Huf

Mocht u meer foto’s willen zien van de woning dan kunt u ook de presentatie op Funda, Huispedia of Pararius bekijken.

Bent u ook op zoek naar hypotheekadvies? Neem gerust contact op met de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert namelijk altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Ook u kunt gebruik maken van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top