fbpx

Kralingseweg 392-394 in Rotterdam

kralingsweg 392-394
kralingsweg 392 tuinhek
kralingsweg 392 schuur

AANKOOP

Wij hebben de aankoop mogen begeleiden van een uniek stukje Rotterdam. Een anti-kraak object in bezit van de gemeente op twee percelen van gezamenlijk maar liefst 1460 m²!

De twee-onder-een-kapwoningen worden door de koper samengevoegd en verbouwd tot een prachtige villa aan de populaire Kralingseweg op de grens van de wijken Prinsenland en ‘s-Gravenland.

Het geheel werd opgeleverd in de huidige staat: “as is where is”. Van een bouwkundig voorbehoud kon, om de concurrentie ook voor te kunnen blijven, geen sprake zijn.

Ondanks de vervallen staat van de woning was de interesse groot.

Uiteindelijk hebben wij de aankoop voor onze koper kunnen winnen en samen met onze financieel adviseur van Hypppotheek.nl twee dagen voor de door de gemeente gestelde deadline weten te passeren.

kralingseweg 392-394
kralingseweg 392-394
kralingseweg 392-394

De financiering van deze woning is verzorgd door de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top