Pararius Funda

Vogelrijk Fase een in Waddinxveen

vogelrijk fase een waddinxveen

AANKOOP

In Park Triangel in Waddinxveen worden 9 buurten ontwikkeld. Elke buurt heeft een eigen sfeer en kwaliteiten. Het woningaanbod is heel gevarieerd, maar overal is het dorpse karakter terug te zien in de architectuur en groene opzet.

Een van deze buurten is Vogelrijk waar wij voor een van onze klanten een nieuwbouwwoning casco laten opleveren en daarna laten afbouwen.

vogelrijk fase een waddinxveen

Park Triangel ligt in de driehoek Beijerincklaan – Zuidelijke rondweg – RijnGouwelijn. Naast de natuur in de woonwijk, is er ook voldoende natuur op een steenworp afstand, zoals het Gouwebos, Het Weegje, de polder Bloemendaal, het Bentwoud en de toekomstige Vredenburghzone.

Ook wat betreft uitvalswegen en openbaar vervoer heeft Park Triangel uitstekende voorzieningen. Met het treinstation op loopafstand zijn steden als Leiden, Rotterdam, Den Haag en Gouda zowel met de auto als het openbaar vervoer binnen een half uur bereikbaar.

Waddinxveen zelf is een levendige, veelzijdige gemeente, waar het goed wonen, werken en recreëren is. Kenmerkend zijn het winkelcentrum Gouweplein, de monumentale hefbrug en de nabijheid van rivier de Gouwe. Een dorp met voorzieningen op elk gebied en voor alle leeftijden.

vogelrijk fase een waddinxveen

HYPOTHEEK

De financiering voor de aankoop en de verbouwing is verzorgd door de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag, duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Top