fbpx

Pieterstraat 26 in Den Haag

Pieterstraat 26
Pieterstraat 26 woonkamer
Pieterstraat 26 keuken

VERHUURD

Uniek appartement met eigen parkeerplaats!

Dit appartement ligt in het Centrum van Den Haag en is een zijstraat van de Prinsestraat, een gezellige drukke winkelstraat met restaurants, terrasjes en leuke winkels. Het appartement zelf ligt in de Pieterstraat, een rustige, stille woonstraat waar geen doorgaand verkeer doorheen gaat.

Het appartement ligt op loopafstand van het gezellige winkelcentrum van Den Haag met onder andere bioscopen, parken, musea, restaurants, hotels, supermarkten, openbaar vervoer, etc.

Het is een gestoffeerd en gemeubileerd 3-kamer appartement met 2 slaapkamers op de tweede verdieping waarin recentelijk een nieuwe keuken en een nieuwe CV is geplaatst. Uniek aan dit appartement is dat hij over een eigen parkeerplaats beschikt op een afgesloten parkeerterrein direct achter de woning. Dus er is geen parkeervergunning nodig en ook geen sprake van betaald parkeren.

pieterstraat 26
pieterstraat 26
uitzicht op de parkeerplaats

Er is een klein, maar zeer prettig balkon op het noordwesten dat uitkijkt over het parkeerterrein en vanuit beide slaapkamers toegankelijk is. Het vele licht in het appartement creëert een prettige sfeer. Verder is de keuken voorzien van alles wat er voor het huishouden benodigd is (borden, kopjes, bestek, etc.) en staat er in de badkamer een nieuwe wasmachine/droger.

Kortom, een mooi appartement in het hartje van de stad met alle functionaliteiten en dus het bezichtigen zeker waard.

Pieterstraat 26
Pieterstraat 26
Pieterstraat 26
Pieterstraat 26

Woningdelers
De woning is onder voorwaarden ook voor maximaal 2 woningdelers beschikbaar.

Energiekosten
Het voorschot voor gas, elektra en water is € 200. Dit betreft een voorschot. Dit wordt jaarlijks verrekend met het werkelijke verbruik. Indien er minder verbruikt is dan het voorschot dan wordt het teveel betaalde bedrag teruggestort.

Internet/TV
De kosten voor internet en televisie zijn € 75,- per maand.

Servicekosten
De woning dient vanzelfsprekend door de huurder schoon gehouden te worden. Tweewekelijks worden er aanvullende schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd zoals reinigen badkamer, toilet, kranen, ramen binnen, keuken e.d.
De servicekosten zijn € 90 per maand.

Voor uw huurwoning dient u zelf een inboedelverzekering af te sluiten. Ook u kunt dan gebruik maken van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

De woning wordt tijdens de verhuurperiode beheerd door De Heren van Beheer. Zij dragen zorg voor:

  • huurincasso
  • financiële administratie van huur, borg, verbruik van gas, water en elektra e.d.
  • voor- en eindinspectie
  • verrekening en herstel van schade
  • aanspreekpunt bij storing, calamiteiten, etc.
  • klein- en groot onderhoud
Top