Pararius Funda

Delflandstraat 62 in Nootdorp

delflandstraat 62
delflandstraat 62 woonkamer
delflandstraat 62 keuken

AANKOOP

Verhuurde gemeentewoning

Deze charmante woning uit de jaren 60 waar sinds de bouw niets aan veranderd was werd gegund via gemeente Pijnacker-Nootdord en aangeprezen als kluswoning.

Aandachtspunten lagen op de regels en procedures van de inschrijving, asbest-, ouderdoms- en niet-zelfbewoningsclausules,  en ook op de mogelijkheden met betrekking tot totaalrenovatie en dakopbouw.

VERBOUWING

Van top tot teen

Er is niets dat aan deze woning niet gemoderniseerd wordt.

Nieuwe CV-installatie, nieuwe elektra, nieuw leidingwerk waarbij alles in de muren wordt gefreesd, een nieuwe badkamer met bad en douche, twee nieuwe toiletten, een nieuwe open keuken, hardhouten vloeren, een nieuwe tuin met vlonder, mechanische ventilatie, ingebouwde wasmachine en droger en als kers op de taart een extra etage door middel van een dakopbouw en dakkapel bereikbaar via een nieuwe vaste trap in de woning.

HYPOTHEEK

De financiering voor deze kluswoning is verzorgd door de Erkend Hypotheekadviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag, duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Top