fbpx

Burgerhoutsestraat 36 in Roosendaal

burgerhoutsestraat 36 roosendaal
burgerhoutsestraat 36
burgerhoutsestraat 36 roosendaal

AANKOOP

In de Burgerhoutsestraat in Roosendaal ligt op nummer 36 een eengezinswoning van 107 m2, welke gebouwd is in 1928. De woning is sterk verouderd en wekt de indruk de afgelopen 60 jaar geen enkele verandering of verbetering te hebben ondergaan en zal dus van top tot teen, bij voorkeur duurzaam, gerenoveerd moeten worden.

In deze straat is het stijlvol wonen. Mooie jaren-30 woningen in verschillende stijlen met sierlijke en fraaie gevels. De investeringen die gedaan moeten worden zijn deze woning dan ook dubbel en dwars waard.

De Burgerhoutsestraat ligt in de buurt Centrum-Oud en heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar en veel voorzieningen in de nabije omgeving.

burgerhoutsestraat 36
burgerhoutsestraat 36
burgerhoutsestraat 36
burgerhoutsestraat 36

RENOVATIE

De woning wordt volledig gestript, ontdaan van alle niet dragende binnenwanden en wordt vervolgens opnieuw ingedeeld en opnieuw opgebouwd om te voldoen aan alle moderne eisen van nu; elektra, verwarming, leidingwerk, isolatie, ventilatie, draagconstructies, sanitair, koken, wand- en vloerafwerking, etc.

Een dergelijke grote renovatie vergt kennis en ervaring zodat vanuit een perfecte voorbereiding in een zo kort mogelijke tijd de volledige verbouwing kan worden uitgevoerd.

burgerhoutsestraat 36
burgerhoutsestraat 36
burgerhoutsestraat 36
burgerhoutsestraat 36

De financiering van deze woning is verzorgd door de Erkend Financieel Adviseur van Hypppotheek.nl.

Een directe samenwerking tussen de makelaar en de financieel adviseur levert altijd voordeel op in passend advies, snelheid in de aanvraag en duidelijkheid in de verbouwings- en financieringsmogelijkheden.

Zo sluiten onze werkzaamheden altijd naadloos aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften en met onze kennis van de ontwikkelingen op de woningmarkt krijgt u het beste koop- en hypotheekadvies.

Op de dag van de overdracht van de woning (bij de notaris) moet de woning zelf verzekerd zijn. Al onze klanten maken gebruik van het meest voordelige verzekeringspakket van Nederland met laagste-prijs-garantie van Gratis Verzekerd.

Zij kijken samen met u naar wat u wel en wat u niet hoeft te verzekeren. Goede adviezen dus zodat u alleen de risico’s verzekerd die u daadwerkelijk loopt en dus nooit teveel betaalt.

U hoeft nooit meer zelf iets te regelen met uw verzekeringsmaatschappij. Zij zijn de schakel tussen u en de verzekeraar en zij behartigen uw belangen.

En, u bent verzekerd van de hoogste dekking en het laagste tarief.

Top